24 uur per dag medicijnen ophalen! – Apotheek Zoetevaart – Hulst

Apotheek Zoetevaart

Zoetevaart 10 4561GR Hulst Tel:0114-311120

24 uur per dag medicijnen ophalen!

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

Bij apotheek Zoetevaart is een Pharmaself24 uitgifte automaat geplaatst. U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen en/of handverkoop afhalen uit het uitgifte automaat. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS-bericht of email met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de uitgifte automaat met de knop ” afhalen medicatie” uw medicijnen afhalen. Vanzelfsprekend bent u ook altijd binnen welkom in onze nieuwe apotheek voor een persoonlijk advies.

Wat kan er niet in de Pharmaself24?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten met afmetingen groter dan een schoendoos
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.

Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt onze Pharmaself24?

  1. Aanmelden. Dit kan telefonisch, via de email (zoetevaart@apothekennet.nl), of persoonlijk in de apotheek. Geneesmiddelen klaarzetten
  2. Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen de volgende werkdag voor u klaargezet in de Pharmaself24.
  3. U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede SMS wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 3 dagen wordt uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de Apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
  4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself:Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding

  • Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
  • Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
  • Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.
Publicatiedatum: 08-11-2019


Terug naar overzicht